Komora veterinárních lékařů České republiky

KVL ČR byla založena zákonem 381 České národní rady ze dne 11. září 1991 o Komoře veterinárních lékařů ČR, ve znění pozdějších předpisů.

Pozvánka na Sněm 12.9.2009

  INFORMACE, ZPRÁVY, VÝZVY

Hotel Dvořák**** Tábor (www.orea.cz/dvorakta)

Celá akce bude opět koncipována jako pracovně- společenská, takže nebude chybět ani část informativně vzdělávací, relaxační zázemí či fakultativní program pro doprovodné osoby – termín konání se totiž kryje se středověkými Táborskými slavnostmi, které budou celý inkriminovaný víkend probíhat v blízkém okolí hotelu v centru města. Jelikož se současně jedná o objekt v kategorii čtyř hvězdiček, vsadili jsme letos i na jedinečnou gastronomickou nabídku z rukou mistra šéfkuchaře – nositele řady mezinárodních ocenění.

 

Nezbývá tedy prozatím nežli připomenout, že máte možnost si udělat i se svými rodinami opravdu pěkný víkend v pozdním létě a my se vynasnažíme vám jej nepokazit.

Takže na závěr, přestože tento historický úsek našich dějin osobně nevnímám jako nejšťastnější, dovolím si parafrázovat slogan z provařené husitské písně. Souvstažně k místu konání letošního sněmu tedy zvolám pozvání: „Ktož sú komoroví bojovníci …!?“

 
MVDr. Pavel Raška