Komora veterinárních lékařů České republiky

KVL ČR byla založena zákonem 381 České národní rady ze dne 11. září 1991 o Komoře veterinárních lékařů ČR, ve znění pozdějších předpisů.

Úvodník – MVDr. Pavel Raška

  Úvodník

 

Vážení kolegové,

zhruba po roce bych rád Vás, všechny členy Komory veterinárních lékařů České republiky, touto cestou informoval, že představenstvo na svém řádném zasedání dne 12. 1. 2011 rozhodlo, mimo jiné, i o místě konání letošního sněmu. Pro letošní rok byla žádoucím regionem konání vybrána Morava. Nadále tak upřednostňujeme náš dlouhodobý záměr zajistit rotaci akce po celém území naší republiky tak, aby se nám dařilo upřednostnit vždy jinou skupinu potenciálních účastníků, pokud se týče dojezdových vzdáleností. I když žijeme na poměrně mizivé plošce Evropy, a osobně se domnívám, že kdo na sněm opravdu jet chce, tak si čas rád najde. Krom ubytování je i kompletní třídenní servis zajištěn zdarma.

Po vytipování pěti možných míst a zúženém předvýběru na čtyři lokality (Olomouc, Velké Karlovice, Přerov a Třebíč) jsme se ve fi nále rozhodli vrátit k již prověřenému. Takže:

Hostitelem XX. sněmu KVL ČR
dne 14. 5. 2011 se tedy stane
„Hotel-Jana**** Přerov“
(www.hotel-jana.cz)

Akce je tradičně koncipována jako pracovně-společenská, takže nebude chybět ani část informativně vzdělávací, relaxační zázemí, či fakultativní program pro doprovodné osoby – tentokráte výlet do „Hanáckých Atén“ Kroměříže. Současně se snažíme sestavit i program pro děti na sobotu, tak aby se jejich rodiče mohli věnovat optimálně sněmovnímu jednání, popřípadě sami sobě. Pokud nezklame počasí, budete si moci také prohlédnout Přerov z perspektivy níže létajících ptáků.

 

Nezbývá tedy prozatím než připomenout, že máte možnost si udělat i se svými rodinami opravdu pěkný jarní víkend a my se vynasnažíme Vám jej nepokazit. Podařilo se dohodnout i příznivé ceny za ubytování přímo „v ohni“, takže opět vkusně modernizovaný objekt Vám opravdu poslouží solidním komfortem. Kapacita je zhruba 200 lůžek, a pokud se ´nevlezete´, tak v bezprostřední blízkosti Hotelu Jana jsou další ubytovací kapacity.

Podrobnosti a standardní způsob přihlášení budou následovat v dalších číslech Zvěrokruhu i elektronicky na komorovém webu. Pečlivě si zvolte také doprovodný program a zavčas zašlete na sekretariát. Fakticky nám to ulehčí práci a přispěje tak k prevenci eventuálních organizačních zádrhelů. Pokud budete tápat, tak Vám nejlépe pomůže, sněmy již ošlehaná organizační pracovnice sekretariátu KVL, paní Sylva Skálová.

Již teď přeji letošnímu jubilejnímu sněmu klidný a smysluplný průběh a dobře se bavte.

Rádi Vás uvidíme v půli května v Přerově!

 
Pavel Raška
a organizační výbor XX. sněmu