Komora veterinárních lékařů České republiky

KVL ČR byla založena zákonem 381 České národní rady ze dne 11. září 1991 o Komoře veterinárních lékařů ČR, ve znění pozdějších předpisů.

Tisková zpráva – Komora veterinárních lékařů ČR zvolila staronové vedení

Tiskovou zprávu rozesílá: EURO P.R. s.r.o.
European Marketing & Media House, 533 53 Pardubice – Semtín
Tel./fax: 466 611 139, 777 100 388, e-mail: europr@europr.cz


Brno – 24. května 2011

Komora veterinárních lékařů ČR zvolila staronové vedení

Představenstvo Komory veterinárních lékařů ČR si dnes v Brně zvolilo nové vedení. Post prezidenta komory obhájil Ondřej Rychlík, viceprezidentem zvolili členové představenstva opět Milana Snášila. Volba obou představitelů komory byla téměř jednomyslná.

“Děkuji kolegům za důvěru, kterou mi dali. Jejich volbu chápu jako souhlas se způsobem vedení komory.

 

Do budoucna nepředpokládám žádné revoluční změny názorů či postojů. Mohu však veřejně slíbit, že i nadále budu komoru zastupovat čestně a v její prospěch,” prohlásil staronový prezident Ondřej Rychlík.

Členové představenstva v rámci svého jednání schválili také složení jednotlivých komisí představenstva. Jedná se o komise legislativní, mediální, ekonomickou, zahraniční a vzdělávací. Zároveň představenstvo zvolilo tříčlenný odvolací senát představenstva Komory veterinárních lékařů ČR.

Neformálním bodem jednání byla také výzva prezidenta Rychlíka k charitativní sbírce. Formou dobrovolné sbírky představenstvo mezi sebou vybralo částku 4060,- Kč, za kterou odkoupilo kresbu královéhradeckého veterináře Miroslava Pavlíčka. “Chceme tak pokračovat v konání dobré věci, jakou je podpora různých potřebných skupin. Tentokrát výtěžek věnujeme Mateřské škole speciální, Základní škole speciální a Praktické škole v Ibsenově ulici v Brně,” vysvětlil Ondřej Rychlík.