Komora veterinárních lékařů České republiky

KVL ČR byla založena zákonem 381 České národní rady ze dne 11. září 1991 o Komoře veterinárních lékařů ČR, ve znění pozdějších předpisů.

Tenisový turnaj 2011

  Informace – zprávy – výzvy

Iveta Janíková

Tradiční tenisové klání v Trojanovicích

… důležité je zůčastnit se. Ostatní přijde skoro samo

 

Dne 11. 6. 2011 se uskutečnil v areálu Penzionu Na Dolině v Trojanovicích tradiční tenisový turnaj, pořádaný ve spolupráci společností SG–VET, s. r. o., a Veyx, za přispění sponzorského daru Komory veterinárních lékařů.

Ač jsme v týdnu před konáním této akce trnuli při pohledu na oblohu, počasí nás nezklamalo. Celý den bylo jasno, slunečno. Účastníci dorazili již před 8 hod., v pohodové náladě očekávali rozlosování a začátek turnaje.

Dr. Pavel Vašut a Dr. Aleš Podhorský si dokonce „střihli“ malou cyklistickou rozcvičku přes Pinduli z Rožnova pod Radhoštěm.

Je rozlosováno, turnaj může začít. My, netenisté, jsme se sešli před devátou hodinou a s ohledem na nejmenší účastníky dnešní akce, tříletého Lukáše a dvouletého Ondru Vránových, jsme se rozhodli cestu na Pustevny absolvovat lanovkou a dále pokračovat po svých.

Kolem sochy bájného boha Radegasta jsme pokračovali až k horskému hotelu Radegast, který se nachází v nadmořské výšce 1121 m těsně pod vrcholem památné hory Radhošť v chráněné krajinné oblasti Beskydy. Kromě posezení a občerstvení zde nově můžete vyzkoušet jízdu na vozítcích Segway. Po krátké pauze jsme pokračovali na vrchol Radhoště k sousoší a kapli sv. Cyrila a Metoděje.

Zpět na kurty do areálu Na Dolině jsme dorazili právě včas, dohrávala se semifi nálová utkání.

Do letošního finále se probojovali MVDr. Pavel Janák a MVDr. Radomír Mráček.

Ten se také stal, i přes bolavá záda, vítězem letošního ročníku turnaje.

Druhé místo obsadil MVDr. Pavel Janák a na místě třetím skončil MVDr. Jaromír Miklík.

Vítězům i všem zúčastněným srdečně blahopřejeme.

Závěrem bych ráda pozvala všechny zákazníky společnosti SG–VET na naše tradiční podzimní setkání v Hotelu Troyer v Trojanovicích, které se uskuteční dne 16. 9. 2011.

V odborné části programu vystoupí:

MVDr. Vladimír Jekl, Ph.D., Dip. ECZM (Small Mammal) s přednáškou Nemoci králíků a MUDr. Radim Uzel s tématem Vztahy na pracovišti a sexuální obtěžování.

Těšíme se na setkání s vámi.

… vítězové i prostí účastníci se mimo sport věnovali také dalším lidovým zábavám

   

Iveta Janíková,
SG–VET, s. r. o.