Komora veterinárních lékařů České republiky

KVL ČR byla založena zákonem 381 České národní rady ze dne 11. září 1991 o Komoře veterinárních lékařů ČR, ve znění pozdějších předpisů.

MSD Animal Health

  Společenská rubrika

Věc: MSD Animal Health

Vážená paní doktorko, vážený pane doktore,

S potěšením se s Vámi chceme podělit o velmi aktuální novinku, a to, že naše veterinární divize dostala nový název. Náše aktuální jméno Intervet/Schering-Plough se s okamžitou platností mění na Merck Animal Health. Mimo USA a Kanadu budeme vystupovat pod názvem MSD Animal Health. Tato změna odráží dlouhodobou angažovanost společnosti Merck, jejíž jsme se stali součástí, ve veterinární medicíně a zdůrazňuje její cíl vytvořit z divize MSD Animal Health nejlepší globální firmu v oboru veterinární medicíny.

Změna názvu navazuje na společné oznámení společností Merck a sanofi-aventis z 22. března 2011 o ukončení plánů z jejich veterinárních divizí vytvořit nový, společný podnik v oblasti veterinární medicíny.

Věříme, že divize MSD Animal Health disponuje vším potřebným k tomu, aby Vám, našim zákazníkům, mohla i nadále sloužit a poskytovat ucelená řešení, vycházející z našich inovativních veterinárních přípravků a služeb. Díky naší silné výzkumné a vývojové základně, na zákazníka orientované organizaci a oddaným zaměstnancům, vysoce kvalitní výrobě a důmyslnému řízení dodavatelského řetězce se i nadále soustředíme na zajišťování dodávek kvalitních přípravků a rychlé odezvy na plnění Vašich dosud nenaplněných potřeb.

U našich kontaktů s Vámi nedochází k žádným změnám a jsme odhodláni Vám i nadále poskytovat špičkové služby, které od nás očekáváte. Doufáme, že naše dosavadní odhodlání a oddanost Vašemu podnikání nám umožní zůstat Vaším důvěryhodným obchodním partnerem i v následujících letech.

Divize MSD Animal Health je odhodlaná přinášet změny každý den veterinářům, producentům, majitelům domácích mazlíčků a zvířatům v jejich péči a také společnosti jako celku. Děkujeme Vám, že s námi spolupracujete; ceníme si našeho vztahu a těšíme se na další spolupráci.