Komora veterinárních lékařů České republiky

KVL ČR byla založena zákonem 381 České národní rady ze dne 11. září 1991 o Komoře veterinárních lékařů ČR, ve znění pozdějších předpisů.

Tisková zpráva – 10. ročník mezinárodní veterinární výstavy VETFAIR 2012

Tiskovou zprávu rozesílá: EURO P.R. s.r.o.
European Marketing & Media House, 533 53 Pardubice – Semtín
Tel./fax: 466 611 139, 777 100 388, e-mail: europr@europr.cz


Hradec Králové, 13. dubna 2012

Jubilejní 10. ročník Vetfairu otevřel prezident komory veterinářů

V královéhradeckém Aldisu byl dnes zahájen 10. ročník mezinárodní veterinární výstavy VETFAIR 2012. Slavnostní zahájení patřilo prezidentu Komory veterinárních lékařů ČR Ondřeji Rychlíkovi a ústřednímu řediteli Státní veterinární správy ČR Milanu Malenovi. Přestřižení pásky ale nebylo jediným slavnostním okamžikem. Organizátor výstavy Zdenek Hanzálek a ředitel Ústavu pro státní kontrolu veterinárních biopreparátů a léčiv Alfréd Hera slavnostně pokřtili novou publikaci – souhrn aktuálně používaných léčiv, které “zabraly” na 1400 stran.

“Jsem velmi rád, že mohu být mezi svými kolegy na výstavě Vetfair. Jsem jejím účastníkem už řadu let a doufám, že budu moci do Hradce Králové jezdit minimálně dalších 10 let,” řekl při zahájení prezident Rychlík. Podobně hovořili také další hosté slavnostního zahájení. Primátor města Hradec Králové Zdeněk Fink označil Vetfair za jednu z nejvýznamějších výstav ve městě a Alfréd Hera se přidal s informací, že podobnou výstavu obdivují i kolegové ze zahraničí.

Výstava je doprovázena také přednáškami a semináři na různá témata související s veterinární medicínou i technologickými novinkami v oboru.

Výstava končí v sobotu 14. dubna.

EURO P.R. s.r.o.

Slavnostní zahájení (zleva: Milan Malena, Ondřej Rychlík)

Křest publikace (zleva: Zdeněk Hanzálek, Alfréd Hera)