Komora veterinárních lékařů České republiky

KVL ČR byla založena zákonem 381 České národní rady ze dne 11. září 1991 o Komoře veterinárních lékařů ČR, ve znění pozdějších předpisů.

Homecoming 2015

  Časopis Zvěrokruh 6/2015
     Informace – zprávy – výzvy

Honza Vobr

Osm týmů nestárnoucích nadšenců a věčných fanoušků se sešlo na Kaunicových kolejích

… společná fotka hráčů před turnajem

Byl příjemný jarní den 30. 4. 2015 a na Kaunicových kolejích se opět odehrál Homecoming 2015. Je skvělé, že tímto ročníkem jsme načali druhou dekádu těchto setkání přátel a nestárnoucích fotbalových nadšenců. I když postupně čas běží a ze studentů se stáváme absolventy, je uctyhodné, že se po jedenácti letech pořád vracíme k našim kořenům a utužujeme naše společné vzpomínky.

… 1. místo tým
Pesaři

 

… 2. místo tým
Black People

… 3. místo tým
Shooters

 

…. 4. místo tým
Drink Team

Celkem se zúčastnilo osm týmů složených ze studentů, absolventů a přátel VFU Brno. Kolem 40 hráčů se utkalo na jednom hřišti volejbalových rozměrů, kde se odehrály zápasy obou základních skupin A a B. Jelikož postupový klíč byl přívětivý, zápasy v základních skupinách jen rozehřáli hráče na provozní teplotu a udaly pořadí do dalších bojů. Po vyřazovacích soubojích zbyly nakonec čtyři nejzdatnější týmy, co si to rozdaly o skleněné trofeje.

O třetí místo se utkal jeden ze studentských týmů Drink Team, proti kterým se na druhé straně postavili mladí absoloventi z týmu Shooters. Ti v této přestřelce byli nakonec úspěšnější a zvítězili v poměru 8 : 6.

Ve fi nále to byl absolventský souboj mezi týmem Pesaři a loňským vítězem Black People. Souboj byl do posledních momentů napínavý a rozhodovaly nejen pevné nervy, ale i štěstí. To se nakonec přiklonilo k Pesarům kteří porazili Black People 4 : 3 a odnesli si skleněnou salátovou mísu pro vítěze.

Během celého dne jsme zažili příjemné chvíle nejen na hřišti, ale i mimo něj a jsem rád, že se k nám přidalo i mnoho věrných fanoušků. Atmosféru a náladu tvoří lidé, a ti co se scházejí každoročně na homecomingové akci jsou výborní. Za organizační tým bych chtěl všem velice poděkovat a doufám, že v této rychlé době budeme dále alespoň dvakrát ročně přibržďovat na turnajových akcích.

Poděkování dále patří panu rektorovi MVDr., Ing. Pavlovi Suchému, CSc., MBA, a Komoře veterinárních lékařů za sponzorské dary a zaštítění celé akce.

 
Honza Vobr