Komora veterinárních lékařů České republiky

KVL ČR byla založena zákonem 381 České národní rady ze dne 11. září 1991 o Komoře veterinárních lékařů ČR, ve znění pozdějších předpisů.

Mimořádná pomoc EUCS pro Jižní Moravu

 

Vážení obchodní partneři,

zasíláme Vám 3 klíčové zásady pro klienty, kteří byli poškození tornádem a ničivou bouří na Jižní Moravě. Pokud jsou Vaši klienti mezi poškozenými, prosíme o telefonické předání následujících informací.

1. Základem je bezpečnost

Ubezpečte prosím klienty, kteří se momentálně bojí o svůj majetek, že jejich bezpečí je na první místě a v žádném případě se nemají snažit zamezit rozšiřování škod, případně dokumentovat škodu za situace, kdy mohou být ohroženi na životě. Vždy je nutné dbát pokynů záchranných složek.

2. Důsledná dokumentace

Pro úspěšné řešení škodní události je klíčová správná dokumentace – to znamená co nejlépe a v co největším detailu zdokumentovat rozsah škody – vždy však s respektem k první zásadě, vlastní bezpečnosti! Snažte se škodu vyfotit – i z dálky, případně natočit na video pomocí chytrého telefonu. V následném procesu řešení pojistné události se Vám bude hodit každý doklad, fotografie, video. Jinými slovy, foťte a natáčejte vše.

3. Zamezení rozšiřování škody

Pokud to situace umožňuje (především s ohledem na první zásadu bezpečnosti), je klient povinen zamezit dalšímu rozšiřování škod. Příkladem může být částečně poničená střecha, skrze kterou může dojít k průniku vody. Jestliže může tímto způsobem dojít k dalšímu rozšiřování škody, měl by klient učinit kroky, které mohou rozšiřování škody zamezit – v praxi se může jednat například o přenos movitých věcí, jako je elektronika či hotovost z místa škody.

Pro řešení škod Vašich klientů jsme vyhradili mimořádný tým EUCS, na který se můžete i v průběhu víkendu obrátit:

Tomáš Coufal, tel. 702 252 211, e-mail: coufal@eucs.cz
Patrik Leimer, tel. 603 839 966, e-mail: p.leimer@eucs.cz

Naši likvidátoři budou také dostupní k osobnímu setkání přímo na místě od příštího pondělí.

Z důvodu mimořádné situace poskytujeme telefonní konzultace všem finančním poradcům bezplatně a snížili jsme podílovou odměnu pro zastoupení klientů na 5-10% z poskytnutého plnění.

S přátelským pozdravem,
Jan Ondrášek
Provozní ředitel EUCS
tel. +420 722 913 855
email: ondrasek@eucs.cz


European Compensation Services s.r.o.

Jeseniova 245/1, Prague 13000, Czech Republic