Komora veterinárních lékařů České republiky

KVL ČR byla založena zákonem 381 České národní rady ze dne 11. září 1991 o Komoře veterinárních lékařů ČR, ve znění pozdějších předpisů.

Ples v Semilasu

Ples v Semilasu

Páteční večer 14. března 2008 se v Semilasu uskutečnil 71. reprezentační veterinární ples pořádaný Veterinární a farmaceutickou univerzitou Brno, Komorou veterinárních lékařů ČR, Státní veterinární správou ČR a I. V. S. A. Brno. Zpočátku to vypadalo, že se sejde jen hrstka věrných příznivců, ale asi hodinu po začátku se sál zaplnil a zábava nabrala na obrátkách.

Kromě samotného společenského mumraje mohli účastníci zhlédnout několik pěkných předtančení a také dvě soutěže. Byl to opravdu velmi kultivovaný ples, bez zbytečného snobství. K příjemnému zážitku přispěli pořadatelé také výběrem vhodných moderátorů a hlavně výborně hrající hudby. Po celý večer hrála v předsálí, nejen pro milovníky lidové hudby, cimbálová kapela Slovácký krůžek Brno a v sále hudební skupina Breeze Band.

V ceně vstupenky byl i raut, připravený v předsálí sponzorujícími firmami. Zábava byla velmi příjemná a ještě i hodinu po půlnoci, kdy jsem odcházel, byla v plném proudu. Myslím, že toto společenské setkání veterinárních lékařů ve vyzdobeném tanečním sále se vydařilo a mohu tedy organizátorům jen poděkovat za velmi pěkný večer.

MVDr. Petr Matušina