Tisková zpráva – 4. středoevropský veterinární kongres

Tiskovou zprávu rozesílá: EURO P.R. s.r.o.
European Marketing & Media House, 533 53 Pardubice – Semtín
Tel./fax: 466 611 139, 777 100 388, e-mail: europr@europr.cz

V Brně dnes začal 4. středoevropský veterinární kongres

V Brně dnes proběhlo slavnostní zahájení již 4. středoevropského veterinárního kongresu. Již čtvrtý ročník této prestižní mezinárodní akce se koná pod záštitou Veterinární a farmaceutické univerzity Brno, Komory veterinárních lékařů ČR a SR, Státní veterinární správy ČR a České a Slovenské asociace veterinárních farmaceutických společností.

První ročník Středoevropského veterinárního kongresu, zaměřený na změny spojené se vstupem do EU, se uskutečnil v Brně v roce 2004.

Poslední ročník 2008 se konal za podpory Evropské unie s hlavními tématy: Léková politika a medikace krmiv; Vybrané zoozóny a veterinární činnost v EU. Mimořádný zájem potvrdila účast více než 200 odborníků z 15 států, především z řad veterinárních lékařů. Zúčastnili se jej nejvyšší představitelé veterinárních komor a státních veterinárních správ z Polska, Rakouska, Německa, Maďarska, Slovenska a České republiky.

Rozhovory s hlavními protagonisty kongresu sledujte na našich internetových stránkách.

EURO P.R. s.r.o.